Erfaring fra annleggs-bransjen?

Vi jobber med noen av landets største anleggsentreprenører.

Interessert i en jobb? – Registrer deg så tar vi kontakt! 

Pecus i anleggsbransjen

Vi har lang erfaring i anleggsbransjen og jobber med noen av Norges mest etablerte selskaper! Vi ansetter maskinførere, grunnarbeidene, dumperførere og hjullastere, men det varierer også fra prosjekt til prosjekt. Det som er sikkert er at vi finner en jobb til deg!

Vi tilbyr

Fast ansettelse

God oppfølgning

Gode lønnsordninger

Ryddige arbeidsforhold

Våre jobber innen anleggsbransjen

Klikk på boksene for å lese mer

Maskinfører

Maskinfører

Er du en initiativrik maskinfører med erfaring? For våre kunder søker vi hele tiden personer er som fleksible og løsningsorienterte. Vi ansetter førere til blant annet hjullaster, dumper, bulldozer og vals. Vi ser etter deg med erfaring og maskinførerbevis.

Grunnarbeider

Grunnarbeider

Som grunnarbeider i Norge får du mulighet til å jobbe på langvarig og korte prosjekter hos godt etablerte kunder. Du vil være på innsiden av store prosjekter og hjelpe til på områder kundene har behov. Det kan være alt fra å legge asfalt,  grave, legge rør og forefallende arbeid.  Det passer for deg som ønsker fleksibilitet i arbeidshverdagen. Du stiller sterkere om du har erfaring fra lettere håndverksrelatert arbeid.

Gravemaskinist

Gravemaskinist

Å jobbe som gravemaskinist i Norge er spennende. Her blir det stadig bygget nye boliger, veier og annen infrastruktur. Gjennom Pecus kan du velge ulike typer gravejobb, som for eksempel kabel grøfting, områdeplanlegging og ulike veibygging. Vi er alltid på jakt etter selvgående gravemaskinister som er flinke til å se det store bildet av prosjektet som skal gjennomføres

Teamet som jobber for deg

Pecus har et team som konstant følger opp og jobber med konsulentene og samarbeidspartnerne våre innenfor anleggs-bransjen! Teamet Bygg & Anlegg jobber hardt for at du skal få en best mulig avtale og arbeidshverdag og er alltid tilgjengelig om du skulle trenge dem. Den tryggheten er noe av det som gjør det så fint å være en del av Pecus-familien! Du kan møte teamet og lese mer her:

Anlegg