Vi har flere ledige stillinger innen bygg!

Vi jobber med både store og små entreprenører. Vi ser alltid etter flinke fagfolk eller personer med relevant erfaring.

Interessert i en jobb? – Registrer deg så tar vi kontakt! 

Pecus i byggebransjen

Pecus jobber tett på mange entreprenører i byggebransjen. Både små og store bedrifter bruker oss til å ansette flinke folk til sine prosjekter.

Vi ansetter snekkere, rørleggere, arbeidsledere, prosjektledere, flisleggere, murere og elektrikere samt andre hjelpearbeidere. Under kan du lese mer om disse stillingene og hva vi kan tilby.

Byggebransjen

Vi tilbyr

God oppfølgning

Gode betingelser

Fast
ansettelse

Ryddige arbeidsforhold

Våre stillinger innen bygg

Klikk på boksene for å lese mer

Prosjektleder

Prosjektleder

Som prosjektleder for store og små oppdrag hos våre kunder vil du ha det totale ansvaret for prosjekter fra start til slutt, og hele tiden søke å forbedre og optimalisere eksisterende rutiner og prosesser. Om du er komfortabel med et overordnet ansvar som inngår en del administrasjon og dokumenthåndtering så er dette en spennende mulighet i for deg. Du vil eventuelt jobbe tett på foretakets daglige leder, men likevel selvstendig. Av den grunn vil leder- og personlige egenskaper i stor grad bli vektlagt.

Tømrer

Tømrer

Vi ser hele tiden etter faglærte tømrere eller de med betydelig praktisk erfaring fra byggebransjen. Man må kunne jobbe på en effektiv måte både alene og sammen med andre i team, samt håndtere kundekontakt på en god og profesjonell måte.  Du vil få en morsom og varierende arbeidsdag som tømrer for oss, både i store og små selskaper. Arbeidsoppgavene kan for eksempel være tømring på forskjellige prosjekter, rehabilitering av boliger samt nybygg av eneboliger og tomannsboliger.

Hjelpearbeider

Hjelpearbeider

Som hjelpearbeider for Pecus får du mulighet til å jobbe på langvarige eller korte prosjekter hos godt etablerte samarbeidspartnere. Her vil du få muligheten til å se på innsiden av en byggeplass og dine oppgaver vil gå ut på å hjelpe til der det er behov. Det kan være alt fra å rydde, sortere, bære materiale, hjelpe til å montere og være en ekstra hånd for tømrere.  Vi ser etter deg som vil ha en fysisk jobb og med stå-på vilje.

Rørlegger

Rørlegger

Vi ser hele tiden etter sertifiserte og selvgående rørleggere. Det kan være gode karrieremuligheter som innebærer faglig og personlig utvikling. Våre kunder ønsker serviceinnstilte medarbeidere og gode lagspillere der erfaring fra både rehabilitering av bad,  service og større byggeprosjekter er en fordel. Avhengig av kunde og oppdrag kan arbeidsoppgavene være både rehabilitering, service og nyproduksjon. Arbeidstiden kan for eksempel være mandag-fredag, mandag-torsdag eller rotasjon. Det kreves fagbrev som rørlegger, gjerne sammen med noen års erfaring.

Vårt team

Våre konsulenter i byggebransjen blir kontinuerlig fulgt opp av vårt team på bygg og anlegg. Teamet vårt sørger for at du får den oppfølgningen du trenger og holder kontakten med kunden du er i jobb hos. Vårt team sørger for at du alltid får de beste arbeidsvilkårene som mulig og jobber for at du skal ha den beste arbeidshverdagen! Du kan lese mer om teamet og møte dem her: