kontor

Vår visjon:

"Den enkle samarbeidspartneren
med det store engasjementet"

Våre verdier

Pecus ønsker å skape gode samarbeid basert på enkelhet og med stort engasjement. Vi er overbevist om at lidenskapen vår gjør en forskjell og bidrar til unike samarbeid. Du kan henvende deg til oss når du vil ta neste skritt – som selskap eller person.

Sammen har vi i Pecus tatt frem tre verdier basert på måten vi arbeider for å nå våre strategiske mål:

Verdier

Enkelhet

Vi har en imøtekommende tilnærming til alt vi gjør og streber etter å være en aktør med stor forståelse. Enkelhet er viktig for oss - både overfor våre partnere og i det daglige arbeidet mellom kolleger på kontoret.

Samarbeid

Vi er aktøren som følger opp våre partnere i tykt og tynt. På ekstra tøffe dager er vi alltid der for kundene våre. Vi bygger langsiktige samarbeid som lar oss bli kjent med våre partners behov og som garanterer en feilfri levering.

Lidenskap

Vi brenner for jobben vår og setter prestisje i å alltid levere etter våre kunders ønsker. Vår drive er det som skiller oss ut og som er grunnen til at våre kunder ønsker å jobbe med oss år etter år.

verdier

Jobbe med mennesker

Hos Pecus jobber vi med mennesker. Gleden over å kunne hjelpe mennesker i jobb er det som driver oss og som bidrar til energi og velvære som sitter i veggene. Hver dag smitter den over til kolleger, kunder og konsulenter og får oss til å ha det gøy på jobben – både mandag morgen og fredag ettermiddag, når vi ofte avslutter uken med å feire alle ukens suksesser.