kontor

ARBEIDSKRAFT NÅR DU TRENGER DET

Gjør som noen av Norges
største bedrifter og
velg Pecus som partner.

Er din bedrift påvirket av forbudet mot innleie?

Regjerningen har innført et forbud mot innleie for alle bedrifter i Norge. Bakgrunn for denne avgjørelsen er at regjeringen vil at faste og hele stillinger skal være standarden. Dessverre mener regjeringen at det ikke er bra nok å være fast ansatt hos et bemanningsselskap. 

Pecus tilbyr nå en modell som gir deg mulighet til å rekruttere enkelt og kostnadseffektivt. Den nye modellen påvirker ikke selskapets likviditet i stor grad. I tillegg er det bare om personen fungerer bra og jobber langsiktig at du betaler full pris.

 

“Vi har stort fokus på oppfølgning i Pecus og er ofte ute fysisk for å følge opp konsulentene våre. Det er viktig for oss å være «hands on» når det kommer til våre samarbeid. Vi vet at når man jobber med mye mennesker vil det alltid oppstå utfordringer, for å kunne håndtere disse på best mulig måte er det da viktig for oss å være til stede, høre på alle parter og hjelpe til så godt vi kan. I Pecus velger vi våre samarbeidspartnere med omhu. Vi søker langsiktige samarbeid hvor vi kan lære dere å kjenne, det er selve grunnlaget for arbeidet vårt. Et godt samarbeid kan ta tid å utvikle, men vi vet at det er verdt det og kan love at bemanning av din bedrift vil gå smidigere enn før.”

Andreas Midell – Key Account Manager

Pecus bemanning og rekruttering

Kundeoppfølging

For oss er god oppfølging helt avgjørende, og det er grunnen til at vi er villige til å strekke oss lenger enn noen andre i bransjen. Vi er tilgjengelige for deg som kunde 24 timer i døgnet og tilpasser oss dine behov fortløpende.

Det er enkelt å være en god partner når alt går bra, men vi ønsker er å være den beste partneren også når det oppstår problemer. Vi er interessert i langsiktige samarbeid som er gunstige for alle parter.

«Vi har benyttet Pecus til både målrettet rekruttering og generell bemanning av prosjekter.

Pecus har investert tid til å bli kjent med bedriften og dens ansatte, for å bedre kunne dekke våre behov.

I en hektisk hverdag har vi ikke tid til å hverken intervjue eller prøve ut ukvalifiserte kandidater.

Derfor oppleves det som et stort pluss å samarbeide med en rekrutterer som faktisk kjenner oss og vårt behov.

Blir vi først presentert en kandidat, så vet vi at det er gjort et grundig stykke arbeid med både intervju og bakgrunnssjekk.»

Lars Moberg – Daglig leder A Hansen Gruppen
Bemanning

Vil du vite mer om hvordan Pecus bemanner effektivt og presist?

Digital markedsføring er helt nødvendig om man skal lykkes med bemanning i dagens arbeidsmarked. Med rettede kampanjer fra Pecus kan du være sikker på at vi finner rett person til jobben. Du kan lese mer om markedsføring og rettede kampanjer her:

Pelle Wiberg

Daglig leder

Vil din bedrift vite mer om våre tjenester?

Registrer deg så tar vi en uforpliktende prat

Ta kontakt for en uforpliktende prat