Riktig
Kompetanse
Til din bedrift

Pecus
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Ciesla
Logo

Møt våre avdelinger

Våre tre avdelinger leverer personell til mange ulike bransjer. Bli bedre kjent med våre teams og les om hvilke kompetanser vi kan tilby ditt firma!

Innenfor bygg & anlegg vet vi at det kan være mangelvare på kvalifisert arbeidskraft, og vi jobber derfor proaktivt hver dag for å bistå våre kunder i å finne dyktige kandidater som innehar ønskede kvalifikasjoner for deres bedrift.

På lager & logistikk leverer vi bemanningsløsninger til mange av landets største virksomheter på området, og vår kandidatbase består av både truckførere, lagermedarbeidere, flyttemedarbeidere, montører, skift- og lagersjefer samt lastebilsjåfører.

Vi har jobbet innen montasje i over 10 år, og i løpet av den tiden har vi bygget opp en struktur og kompetanse som vi er veldig stolt av!  Sammen jobber vi for å skaffe de beste kandidatene innen foliering av frostet film, solfilm, bildekaler og coverstyl, samt montering av skilt og møbler.

Markedsføring

Fremtidens jobbannonser
er her!

Digital markedsføring er helt nødvendig om man skal lykkes med dagens rekruttering. Med rettede kampanjer fra Pecus kan du være sikker på at vi finner rett person til jobben. 

bedrift

«Pecus hjalp meg å rekruttere personale til min avdeling Facility på Oda. Vi hadde tidligere hatt en prosess med et annet firma, uten resultat. Det som skilte seg ut denne gangen var at Pecus fant kandidater som ikke bare passet inn med sin kompetanse, men som også matchet perfekt på personlighetsnivå.

Jeg opplevde at Pecus fulgte opp rekrutteringsprosessen profesjonelt. For å sikre seg kandidatene var tilstrekkelig bra var Pecus med på alle samtaler frem til rekrutteringen faktisk var gjennomført, noe som gjorde min jobb mye enklere. Jeg kjente at jeg fikk 100% support fra Pecus og at de satte seg godt inn i hva mitt behov.»

Alexander Stiberg  – Facility Manager Oda

Oda
Bedrift

Bemanning

Hvis du har årstider eller arbeidstopper som krever ekstra ressurser, er bemanning perfekt for deg!

Rekruttering

Vi er de beste i bransjen til å matche de rette medarbeiderne til din bedrift. Her forklarer vi hvorfor!